A nő a kutyáját sétáltatja amikor sírást hall: ekkor látja, valaki fekszik a csatornában

Charmaine Keevy, a 63 éves hölgy egyik nap kivitte a kutyusát sétálni. Ekkor azonban még nem tudta, hogy aznap ezzel a sétával egy életet fog megmenteni.

A séta kellemes volt, de az aznapi útvonal óriási meglepetést tartogatott számukra, írta a  Daily Mail.

Az esemény a Dél-Afrikai Köztársaságban, Port Elisabeth-ben történt, ahol Charmaine sétáltatta a kis tacskóját Georgie-t. Hirtelen váratlan dolog keltette fel a kutya figyelmét.

– Azon a napon egy másik útvonalat választottam, nem is tudom miért. Aztán hirtelen a kutyám Georgie nagyon ugatni kezdett. Fogalmam sem volt miért, azt hittem talán egy macskát látott, mondta Charmaine Keevy a Daily Mail-nek.

A kutya egy csatorna nyíláshoz rohant le a hölgy pedig utána ment. Lehajolt, hogy jobban lássa mi lehet ott és ekkor vette észre, hogy egy kisbaba fekszik a földön.

A hölgy pánikba esett és az arra járó motoros segítségét kérte.

Aztán végül is Corniel Viljoen sietett a segítségükre, aki egy vasrúddal fel tudta feszíteni a csatorna nyílását. Majd szomorú szívvel állapították meg még egyszer: igen, jól látták, egy kisbaba feküdt a csatornában.

 

A baba teljesen hideg volt és csak néhány órája születhetett mert még látszott a köldök zsínórjából egy darab. A kislány megmentői azonnal becsomagolták őt egy meleg ruhadarabba, de a lényeg az volt, hogy a baba még élt!

– Egyszerűen nem értem, hogyan tehetett valaki ilyen egy újszülöttel, de nagyon örülök, hogy tehettünk érte valamit. mondta t Cornie Viljoen a Daily Mail-nek.

A kórházban a baba azonnal megkapta a megfelelő ellátást és a szükséges innivalót. Szegény baba légzési problémákkal küzdött de az azonnali kezelés segített rajta.

A kórház dolgozói Grace April-nek nevezték el a kislányt, a rendőrség pedig keresni kezdete az édesanyát.

– A kislánynak komoly fertőzése volt hiszen órákon keresztül a hideg földön feküdt, de most már jobban van, mondta  Cornie Viljoen.

Az orvosok azt nyilatkozták, hogy a kislányt az utolsó percben hozták be. Köszönettel tartozunk mindazoknak, akik segítettek a megmentésébe.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: csodalatos.co)