A tornász Michael Jackson zenéjére adja elő koreográfiáját és megkapja a maximális 10 pontot

A torna olyan sport, amely sok edzést igényel. A sportolóknak képesnek kell lenniük arra, hogy tökéletesen ötvözzék az erőt, a rugalmasságot, a gyorsaságot és a szép kivitelezést. Katelyn Ohashi egy 20 éves amerikai tornász, aki a Kaliforniai Egyetem Los Angeles-i csapatának tagja.

Ez az ügyes lány 2009-ben debütált és néhány év alatt az egyik legjobb sportoló lett. A Junior Pacific Rim 2012-es bajnokságát és az amerikai kupát is megnyerte 2013-ban. 2014-ben, egy vállsérülés után vissza kellett lépnie a fontos versenyekről.

De 2015-ben visszatért, és most karrierje az UCLA tornacsapatában folytatódik. Tavaly kétszer is a maximális pontszámmal nyert versenyt és mindenki azon gondolkodott, vajon meg tudja-e ismételni ezt a teljesítményt 2018-ban. Az alábbi videóban látjuk, hogy a legjobb 12 közé került a PAC-bajnokságon tavaly februárban.

A fiatal nő igen sokat kockáztatott azzal, hogy Michael Jackson számát használta fel zenei aláfestésnek de minenképpen tisztelegni akart a zenész emléke előtt.

A lánynak sikerült beilleszteni a programba Michael Jackson leghíresebb mozdulatait és tökéletesen végezte el a gyakorlatot. Energiája hihetetlen és ismét megkapta a maximális megérdemelt pontszámot!

Nézze meg az alábbi videót és nézd, ahogy Katelyn Ohashi hozzásegítette csapatát az első hely megszerzéséhez. Ez a fiatal nő egy hatalmas sportoló,igazi inspiráció mindannyiunk számára.  Nem habozott arról sem beszélni, hogy atrocitások, visszaélések és támadások érték a tornászokat az elmúlt időszakban. Kérjük oszd meg ezt a cikket, hogy mások is olvassanak kiváló teljesítményéről!

Tetszett? Akkor ne felejtsd el megosztani az ismerőseiddel a Facebookon!

Forrás