A befogadott kiskutya (Callie) először találkozik az újszülött kisbabával

Kedves, négylábú barátainkról mindenki tudja, hogy rendkívül erős, gyakorlatilag eltéphetetlen kapcsolatot alakítanak ki mind a felnőttekkel, mind a gyermekekkel.

A kutyák ezen kívül spontán, hűséges állatok, akik gyakran meglepnek minket mindenféle szórakoztató “mutatvánnyal”. Ha van egy kutyád, akkor az otthonodat garantáltan hihetetlen mennyiségű szeretet és öröm lengi be.

Mikor valaki először válik szülővé, egy kicsit nyilván izgul, hogy hogyan jön majd ki egymással az újszülött kisgyerek és a kiskutya.

Az esetek túlnyomó többségében nem kell aggódnunk, különösen azért, mert úgy tűnik, hogy a kutyáknak van egy  “szuperképességük”, ami lehetővé teszi számukra, hogy felismerjék a kisgyerekeket és erős kapcsolatot alakítsanak ki velük.

Ebben a videóban is remek példáját látjuk annak, hogy  kutyus és a kicsi milyen hamar és zökkenőmentesen egymásra hangolódnak.

Az alábbi videóban láthatjuk, hogy az újszülött elaludt a szőnyegen, és az aranyos kis kutya kölyök, Callie pedig őrzi az álmát.

A család a kiskutyát egy kerítéshez kikötve találta, és hazavitték. Mivel senki sem jelentkezett érte, befogadták

Úgy tűnik, nagyon okos választás volt, mivel Callie és az újszülöttjük már úgy tűnik, hogy az első pillanattól kötődnek egymáshoz. Majdnem olyan, mintha testvérek lennének.

Nem akarunk elmondani mindent, ami a videóban történik, de mindenképpen érdemes megnézned azt. Azonban arra figyelmeztethetünk, hogy nagyon édes dolgot fogsz látni:

Forrás: Uppskattat