Lefekvés előtt lilahagymát dörzsölt a nyakába. Hihetetlen dolog történt a szervezetével

A lilahagyma világszerte népszerű zöldség. Sokan nem is gondolnák, mennyi tápanyagot, antioxidánst tartalmaz ez a növény, s emellett még baktérium- és vírusölő hatású illóolajokban is gazdag, ezért jól alkalmazható fertőzés, influenza, és más gyulladással járó betegség esetén.

Dr. Igor Knyazin St. Petersburg híres orvos szerint a lila hagyma igen nagy szerepet tölt be a pajzsmirigy rendellenességek kezelésében.

Íme a receptje:

Fogj egy lilahagymát, vágd félbe, így mindkét feléből kinyerhet az értékes leve. Finoman masszírozd a vágott felével a nyakadat a pajzsmirigy területén, könnyű, körkörös mozdulatokkal.

Feküdj le úgy, hogy lemosnád a hagymás lét a nyakadról (be fog szívódni a bőrbe, talán csak az illata marad meg). Ez a csodás élelmiszer javítja a pajzsmirigy működését.

(Ha zavar a hagyma illata be is tekerheted a nyakadat folpackkal – a pamut, a szövet és egyéb ruhaanyagok nem jók, mert a folpackkal szemben magukba szívnák a hagyma levét. Szintén jó megoldás, ha a hagyma levét egy gézlapra csepegteted, és azt teszed a nyakadra.)

Ismételd meg a kezelést egymás utáni napokon.

Ne felejtsd el megosztani!